5 Nisan 2013 Cuma

1461 Trabzon Maçına Doğru

      Geçen sene 1461 Trabzon deplasmanı aklıma geliyor.Yine kötü giden bir Adanademirspor vardı sahada.Deplasman tribününde '' Sadece ARMA İçin '' pankartıyla Şimşekler Grubu yerini almıştı.O maçtan sonra gelişen süreçte futbolcular mücadele etmeye başlamış , Ercan Albay'ın gelişi ile de şampiyonluğu bizlere getirmişlerdi.
      Geçen sene oynanan ilk maçta Trabzon'u içeride 1-0 mağlup ettikten sonra rövanşından 3-1 mağlup olmuştuk.Bu sene içeride ki ilk seyircisiz maçta 3-0 mağlup olduk ve bu sefer tam tersi olsun ( 0-1 ) plakayı yazıp gelelim.Teknik direktör Mustafa Uğur hazır emin adımlarla ilerleyeceğiz demişken attığı ilk adım bu olmalıdır.Adanademirspor taraftarları Akçaabat stadında da kendilerine ayrılan yeri dolduracaklar.Şimşekler grubu yine üzerine düşeni fazlasıyla yapacak.Söz sırası futbolcularda.Bu sefer bu maçı alın beyler ! İnşallah defansımız bu maçta daha düzgün olur.Zira geçen hafta iyi hücum etmemize rağmen defans ve kaleci hatalarına maçı 5-5 ' e getirdik.
      Deplasmana giden taraftarlarımızın yolu açık , futbolcularımızın vurduğu ise gol olsun. Bizim duygularımız sizin yanınızda.Şimşekler grubu orada ! Her şeyden sizden yana.Vurun , kırın , parçalayın bu maçı alın !


2011-2012 Sadece ARMA İçin ...1461 Deplasmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger