11 Nisan 2013 Perşembe

Kes Cezayı Adanademir



     Kalan maçlarımıza bakınca Gaziantep Büyükşehir Belediyespor , Kartalspor ve Tavşanlı Linyit takımlarına değinmek istiyorum.
     Yıllar önce Adanademirspor'um şampiyonluğa oynarken Kartalspor'un Kırıkkale ile orta sahada pas yaparak bizi saf dışı bıraktığını unutmadım.İki takımın bizim emeklerimizi çaldığı dün gibi aklımda.Gaziantep Belediyespor da oynayan Ramazan efendinin Güngören maçı sonrası '' Dünyanın sonu değil beyler , hadi giyinip gidelim '' demesini unutur muyum ? İlk maçta Şener'i geçebileceğini sanıp armamıza karşı penaltı noktasına topu dikmesi ve sonra diz çökmek zorunda kalması sadece başlangıçtı. Onu sevindiren namert olsun. Tavşanlı'ya ne demeli... Emek hırsızları... Arkalarına aldıkları bir milletvekili ile yaptıkları kapı arkası görüşmelerde oynattıkları cezalı oyuncunun kural hatası olmasına rağmen örtbas edilmesi , Bekir Çınar'ın Adanademirspor taraftarı ile tek başına T.F.F ye karşı direnmesi de dün gibi hatırımda.Küme mi düşeceklermiş ? Tamam keselim cezayı layık oldukları yere gitsinler. Bizden çaldıkları umutlar onların üzerine çöken kara bulutlar olsun ! Emek hırsızlarına sıkılmış yumruk gibi çakalım bir daha kendilerine gelemesinler.Önce Ramazan'ın hayallerini   sonra Kartal'ı sonra Tavşanlı'yı küme düşürelim. En önemlisi bu maçları alıp her sezon olduğu gibi üst lige en kötü günümüzde oynayabildiğimizi de ele güne gösterelim !
      İntikamı al Adanademirim. Kes cezayı ! Umutlarımızı çalarak sevinenleri kahıra itmesini de bilirsin sen... 5 maç 5 final '' Bizim '' için çocuklar ...


UYARI !!! : Gaziantep maçında kesinlikle küfürlü tezahurat ya da sahaya bir şey atma olayı olmaması gerek.Yoksa Seyircisiz Oynama cezası alacağız... Bunu herkese söyleyin.Maçta çevrenizdekileri uyarın mutlaka.

                                   



                                   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger