13 Nisan 2013 Cumartesi

Yönetimden Play-Off Açıklamaları

        Adanademirspor kulüp başkanı Önder Serin ve basın önüne çok çıkmadığından tam hatırlamıyorum ancak Basın Sözcüsü İzzettin Turgut Gaziantep Belediyespor maçı öncesi açıklama yapmış.
        Açıklamalarında '' Play-Off '' ve taraftarın sağduyulu olmasına değinilmiş.Ayrıca taraftarlardan destek istenmiş.Konuya değinmeden önce bir kaç soru yazmamda sakınca yoktur sanırım Peki sezon öncesinden bu yana geçen süreçte sizler taraftarların sesine kulak verdiniz mi ? Bugüne kadar Adanademirspor taraftarının    ( Arma için binbir cefa çekmiş insanlar )  tribün konusunda gerekli sağduyuya sahip olduğundan haberiniz yok mu ? Açıklamalarınız Play-Off'a değinip '' Şampiyonluğa '' değinmemenizin sebebi nedir ? Adanademirspor için yürüttüğünüz çalışmalar siyaset için yaptığınız çalışmalar kadar var mı ? Adanademirspor'u seçim propagandalarınızda bir kimlik olarak kullanacak mısınız ? Yönetimden kaç kişi daha seçimler de boy gösterecek ? Bundan sonra ki maçlarda basın önüne hangi belediye adayınız çıkacak ?
       Benim aklımdaki soruların hepsi Adanademirspor'a yakışmayan kimliği oluşturuyor.Sezon öncesinde sizlere demiştik ya bu kulübe yakışmıyorsunuz çekin gidin diye ; yine haklı çıktık sayenizde. Şampiyonluk hedefiniz yoksa taraftarla dalga geçmeyin! Play-Off'lar da Giresun , Güngören facialarını bizlere yaşatmayın. Bile bile Adanademirspor taraftarına lades dedirtmeyin. Çıkın açıklamanızı bu yönde yapın. Sezona başlarken '' Bu sene ligde kalıcı olmak istiyoruz '' diyen sizler ya adam gibi yine aynısını tekrarlayın ya da varsa bir şampiyonluk düşüncesi bunu açıklayın. Taraftarın hayali ve geleceği ile oynamayın.Duygularımızı kullanarak bizlere yine acılar yaşatmayın. Yine aynı senaryoları oynamayın ! Adanademirspor taraftarı bu takıma zarar vermeyen , çınarın ayakta dimdik mücadele etmesi için savaşan insanlar topluluğundan oluşuyor. Her takım taraftarını gidin inceleyin , bu taraftar kadar sağduyulu taraftar bulamazsınız. Bundan sonraki süreçte sakın ola Adanademirspor taraftarını seçimlerde yanınıza çekmek için açıklamalarda bulunmayın ! Bu takım halkın takımıysa seçimde sizi seçecek ya da '' SEÇMEYECEK '' olan da halktır unutmayın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger